TILL EN OKÄND AMANDA!

God morgon alla! Jag blev hemma idag också, så jag ska väll typ göra samma som igår bara ta det lugnt. Så nu tänker jag sätt på en film och bara ha det mys! Amanda om du ser det här så vill jag att du skriver till mig på facebook! jag vill bara fråga några saker! ha det bra pusshej!

Kommentarer
Postat av: amanda

jag vill inte att du ska veta vilken jag är, men de jag säger är sanning, de kommer inte gå bra för dej, jag har hört så mycket och ja får be om ursäkt för jag va så otroligt kaxig osv, förlåt.

ja tycker synd om dej!!!!! :(

2010-08-27 @ 18:56:40
Postat av: AGNES till amanda

jag är glad att du säger till mej hur det är!

jag gillar faktist folk som vågar säga vad dom tycker till mej.

och starkt av dej att våga säga det till mej också!

Det är lugnt att du va lite kaxig jag tog ändå inte åt mej och att det komma gå illa för mej kan jag inte göra någonting åt!

men det jag skulle vilja veta är vad dom säger om mej, för det är ju så att man kan ju egentligen inte gå runt och säga massa saker när man inte ens känner personen, jag känner jag umgås inte med någon på sitgslund så jag fattar inte hur dom kan säga massa saker om mej när dom inte ens vet vem jag är. Det enda dom vet är att jag heter agnes åhed och har varit tsm med dennis och att jag bråkat med vicktoria och sen hur jag ser ut osv.. ingen utav dom vet vem jag är i min personlig het!

Vet du om någon utav dom läser min blogg eller brukar kolla den ibland?

kram agnes

2010-08-28 @ 18:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0