JUST BE YOURSELF

Hej vänner, äntligen börjar det bli sommar eller hur?

I torsdags natt så fick jag ju bara sova i 2-3 timmar för att jag skulle till sjukhuset på fredagen vid 11 och göra någon hjärn koll och då lärde jag sova när jag kom dit, det gick bra, och sen så var jag med jennifer resten av dagen.
Idag vaknar man och ser det fina vädret och springer ner och lägger sig på altanen och solar, sen hoppa jag in i duschen och drog till stan med jennifer, fick med mej en tröja hem 

ikväll så grillade vi, verkar som att månag gör det idag, har gått utan jacka hela dagen har varit underbart!

Ska snart dra mej till jennifer, vi ska hitta på nått med dennis och johan!

ha en super bra fortsättning på ikvällen nu puss&kram

MY HEART

Hejsan, var ett bra tag sen jag bloggade nu eller hur?
Men har märkt att folk är lite små irriterade på att alltid se mitt fin fina peterpan inlägg varenda gång dom tittar in på min blogg!

Så jag passar väll på att skriva lite nu då!
nu förtiden så mår jag faktiskt super bra, har varit med finaste pojkvännen i måndags och tisdags och idag så fyller ju Elin Lindqvist år så ikväll bär det av hem till henne och firar hennes 18-års dag!
Grattis på dej vännen!

så vi hörs väll snart igen! ♥
.
.

fastnade inte på bild idag men nått måste ju ut nu när jag ändå bloggar -.- !

PETER PAN

ja, frida kom till mej vi myste och lyssna på musik, och snackade en massa, livet är hårt ibland, så ledsen att det ska behöva gå så långt att man måste göra beslut som är så svåra att man nästan inte klarar av det, men vänner och syrran finns alltid till hands, och utan dom kommer jag aldrig klara det.. men mer om det senare!

Frida drog vid 12 och nu sitter vi och webbar med varandra och väntar på bättre tider, jag tänkte kolla på Peter Pan haha..  men jag bara kände för att titta på någon sån film, inte helt fel 


.

äntligen få släppa taget

hejsan mina kära vänner 
va väll ett tag sen som jag skrev tycker jag..  har inte funnits nått att skriva om, har ju varit sjuk måndag, tisdag, onsdag, så var bara i skolan på torsdagen och på fredagen.. igår så träffade jag iaf annaL och vi snackade och nu är det väll bra, sen på ikvällen så var jag hos frida med andy putte och anna kom förbi en stund sen drog dom till stan och jag och frida drog ner till fridas pappa och snackade och myste sen somnade vi, idag har jag varit på stan med syrran, fick med mej lite hem men det tänker jag inte visa ibloggen en, HEHE. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra jag hoppas verkligen att frida kommer hit så vi kan hitta på nått 
ha det bra så hörs vi senare

RSS 2.0