EN VANLIG TISDAG!

Hejsan alla!
Inatt är den första natten sen skolan började som jag har sovit riktigt skönt och hade inte alls någonlust att gå upp, men det va man ju tvungen till för min frukost stog nere och vänta på mej
Sen så drog man till skolan, och sen va det bara plugg hela dagen, föutom rasterna såklart!
haha, så sista timmen så va det gympa..  SOM JAG VERKLIGEN HATAR! det va ju så klart orgenterig, jag frida och jessika är ju så bra på sånt -.-  haha vi är väll bra på att läsa karta och sånt, men inte så vidare duktig på att springa.. haha har så otroligt dålig kondetion så lär väll sätta fart i att gå ut och springa! hm, med astmasprayen i handen i ju bäst!  men vi sprang allt på gympan, så gott vi kunde, men det vart ju så jävla varmt så jag va bara tvungen att ta av mej tröjan sen kunde jag springa vidare

vist är det kult att veta vad jag gör när jag gympar (A)

Sen åkte jag hem satte mej vid datan som vanligt, finns ju inte så mycket mer att göra här!

Och nu sitter jag bara här och gör ingenting, ska väll snart hoppa in i duschen

vi hörs imorron pusshej

MÅNDAG!

Förlåt för att jag inte bloggade igår, jag hade inte tid jag va med underbara frida (L)

Men idag så vaknade jag av att mamma kom in i rummet och drar upp rullgardinen, som jag hatar att hon gör!
Sen fixade jag mej och gick till skolan i spörgenet, tur att det finns paraply

Idag slutade jag 15.20 och jag och frida gick hem till mej och åt mellis vi va super hungriga för vi åt knappt någon lunch.
Så nu gör vi ingenting en att sitter vid datan. får väll se vad vi hittar på.

ses väll senare ikväll pusshej! (L)

ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA!

Idag vaknade jag av att mamma väckte mej kl 8 för att vi skulle åka till lager 157 och titta om vi hittade någonting, så kl 9 satt vi bilen och va väll framme vid halv 11. Jag hittade väll några tröjer och nån kofta som va i min stil. Vi åt mat där borta sen så åkte vi till IKEA och tittade på möbler och annat, så på onsdag blir det att köpa lite sånt till huset 

Så nu sitter jag här och är irriterad, för jag förstår inte att folk kan gå runt och snacka skit om mej när dom inte ens känner mej, jag säger inte att alla ska älska mej men om ni inte känner mej ska ni inte gå runt och sprida massa rykten snacka massa skit och sen planera att slå nej mej, vad är det för mening att göra det? vad har jag gjort? om någon utav er läser min blogg och känner till det hära och själv har varit med att planera att slå ner mej och snackat ren skit om mej berätt då för mej vad jag har gjort, för jag har ingenaning, ni behöver inte älska mej ni behöver inte vara kompis med mej, snacka hur mycket skit om mej som helst gö det om det är det ni mår bättre av, men ni ska ge fan i att sprida massa falska rykten om mej som inte är sant, och är det sant så släng illskan på mej, skriv det till mej, för inte det vidare så hela jävla stan vet allt, för alla gör mistag, och jag har gjort och sagt saker som sårat folk och det är någonting som jag verkligen ångrar!
Men att ni orkar lägga ner massa energi på mej, att ni orkar planera att så ner mej att ni orkar sitta och snacka skit, har ni ingenting bättre för er? och jag förstår inte vad jag har gjort för att ni ska hata mej så mycket? så snälla berätta för mej så jag vet. Kan ni förstå? jag kan inte gå någonstans utan att någon ska titta på mej, alla vet vem jag är men jag vet inte vem ni är, ni vet vem jag är men ni känner inte mej, så hur kan ni gå runt och säga massa saker ni inte vet? ni har lyssnat på rykten eller hur? vet ni ens om det är sant? innan ni tror på rykterna så ta reda på om det är sant. Jag är ingen som ljuger, vill ni veta någonting så fråga mej, jag är uppen och står för det jag gjort, även om jag ångrar det och hällst inte vill minnas det så ska jag kämpa, för att jag ska kunna leva fritt som alla andra och inte behöva känna att jag inte kan gå på stan, att jag nästan inte kan gå till skolan, att jag varie dag måsta bära med mej en stor tung klump av oro!

jag kan egenltigen inte skylla ifrån mej på någonting men är folk arga irrterande och griniga och skriker åt mej så är det inte så lätt att vara trevlig tillbaka, jag älskar mina närmsta kompisar nått enormt mycket och är någon kaxig elak mot dom så blir jag så arg och då går jag överstyr!

fast jag har få kompisar så betyder dom något enormt mycket för mej, och jag har aldrig haft den chansen att få så många vänner för det har alltid gått rykten om mej! vad för rykten vet jag inte.
Men det är så svårt att vara hatad, ni anar inte hur jobbigt det är! och ni som aldrig varit i den situationer som mej och många andra kommer aldrig förstå hur vi som mobbade/männsikor som inte stiker ut har det och hur vi mår.

Varie natt rinner tårarna och man kan inte sova, man drömmer om ett annat liv som man önskar mer en någonting annat ska bli verklighet, man ligger och tänker hur man ska säga allt det hära till sina föräldrar att man vill flytta här ifrån till ett ställe där ingen känner en, där man kan börja om sitt liv från början och hoppas att det blir bättre kanske som i drömmen..  fattar ni hur svårt det är?  våra föräldrar som älskar oss mer en nått annat hur ska dom veta hur vi mår om vi aldrig vågare berätta hur jobbigt det är och hur vi mår.
Våra förldrar som tror att vi har det bra, bara för att vi är så bra på att fejka, vi är så bra på att fejka att vara sjuk fejka att det är skit kul i skolan, att man har så många kompisar!


Så snälla förstå, förstå hur svårt det är för vissa männsikor som inte räcker till. vad ska jag göra? vad har jag gjort?
snälla någon svara på den frågan!

mitt hjärta slår starkt för den som berättar för mej!  och glöm aldrig alla är lika mycket värda!

puss&kram ha det bra  

SE OM NI VILL!

Jag tänkte ge er lite film förslag eller rättare sagt visa er vilka filmer jag har tittat på nu när jag varit sjuk.
Det är 3 stycken super bra filmer, vad jag tycker iaf, jag har ju visat er 3 andra filmer som jag la ut i ett tidigare inlägg som ni säkert redan har läst/tittat. Jag vet ju inte om ni är intresserade eller ni kanskte till och med redan har sätt filmerna, men ni som inte sätt dom borde se dom.
Alla har ju olika film smaker, och jag gillar alla slags filmer, skräkfilmer, romantiska filmer, familjefilmer, krigsafilmer, att jag gillar all typ filmer vet jag inte. Det är samma med musik jag gillar typ alla slags låtar.

Men iaf ni som är intresserade så kommer filmerna här!



HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS
Den här filmen handlar om 2 personer som jobbar med samma jobb fast inte i samma "frima" eller vad man ska kalla det. Andie bestämmer sig för att skriva om hur man mister en kille på 10 dagar, vilket betyder att hon ska ragga upp en kille på krogen och sen få honom att bli "kär" i henne och sen så ska hon göra så många mistag som möjligt för att han ska lämna henne inom 10 dagar! Men det roliga är att ben får samma uppdrag som andie. Och för att han ska lyckas med sitt jobb om diamanter så ska han få andie att bli förälskad i honom, och bli hon förälskad i ben så vinner ben förslaget om diamanter för alla!
Tittar ni på filmen så fattar ni vad jag menar jag kan inte skriva allt om filmen.




THE NOTEBOOK
Det här är en super bra film, handlar om kärlek.
Det är så svårt att förklara den hära filmen. Men det jag kan säga är att det är två personer  Noah och Ali, och i början på filmen så ser man dom som gamla, Ali har blivigt dement och hon mins ingenting därför så vill Noah läsa en bok som han har skrivigt om doms liv till Ali för att få henne att minnas. och under tiden att Noah läser så får man ju så klart se det som film. Den hära filmen är kronglig att beskriva och det är därför jag ger det som ett förslag att ni borde se den.




THE BOY IN THE STRIPED PYAMAS!
Den hära filmen är så otroligt  hemsk och sorlig.
Och jag vill inte berätta om filmen, utan är ni intresserade att se filmen så se den!
Att jag inte vill berätta om filmen är för att den är så otroligt svår att förklara och ska jag berätta filmen så kommer ni fatta vad som kommer hända!  Men den hära filmen är en sån film som man kan gråta i evigheter!


MIN SYSTER ÄR BÄST!

God morron alla!
Idag vaknade jag av att Johanna ringde hon hade håltimme som vanligt då, själv är man fortfarande hemma som sjuk. Jag har inte så mycket att skriva, för man gör ju inte så mycket när man är sjuk, så jag ska göra det som jag har gjort dom andra 2 dagarna titta på FILM Sen när min älskade syster kommer hem så ska vi sy klart ett drapperi till en vägg i allrummet och sen så ska vi vara lite små töntiga och spela woow (stavning).

Så vi hörs kanske senare ikväll ha de bra puss!

TILL EN OKÄND AMANDA!

God morgon alla! Jag blev hemma idag också, så jag ska väll typ göra samma som igår bara ta det lugnt. Så nu tänker jag sätt på en film och bara ha det mys! Amanda om du ser det här så vill jag att du skriver till mig på facebook! jag vill bara fråga några saker! ha det bra pusshej!

HI'S A SECRET

Jaa en till film blev det eller rättare sagt 2 till, jag tittade först på (SEX AND THE CITY) jag tror det va 1-an jag såg, den va väll bra  Sen tittade jag på (BECK SPÅR I MÖRKER) eller vad den hette, kommer inte ihåg!
Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här vid datan igen och tänker på vad jag ska göra på fredag, jag skulle åkt till en kille som ni inte får veta vem det är än, vi får väl se om jag nämner namnet någongång men så blev det inte. Så vi får väll se vad jag hittar på!

Aha nu ska jag snart sova, ha det bra och sovgott alla söta vi ses puss&kram





Så THE LAST SONG som jag såg tidigare idag! super bra!


THE LAST SONG!

Hejsan alla söta! Idag har jag som sagt varit hemma från skolan, det har varit super skönt, att liksom verkligen få vila upp sig. Jag har inte gjort så mycket, men när jag hörde att dom hade bakat äppelpaj då hemkunskapen i skolan idag så fick jag också lust att baka, så jag bakade också en äppelpaj. Men "min" paj innehåller inte äpplen/äppelbitar utan jag har äppelmos i pajen ist, därför att jag är en sånn person som inte gillar frukt, så för dom som är som jag så passar äppelpaj med äppelmos i helt utmärlt och jag lovar er den är super god, det låter inte alls gott när man hör att det är äppelmos i den, men jag lovar er smaka själva så får ni se
Aja efter att jag bakat så tog jag så klart en liten bit av pajen och lite vaniljvisp på sidan om som man bara måste ha till äppelpaj, sen gick jag upp och tog syrrans dator och satte på en film. (THE LAST SONG) verkligen super bra, jag vet inte hur mycket jag grinade. Men ni som inte sätt den borde verkligen se den!

Nu sitter man här i soffan med datan iknät och fötterna/benen på bordet(A)
Min syster ligger och typ halv sover bredvid mej, och jag funderade på om jag ska kolla på en till film eller om jag ska hitta på någonting annat!

Men ni får ha det så bra för det ska jag ha, pusshej (L)

09.42 GOD MORRON!

God morron allihopa!
Idag är man hemma från skolan för att jag har SKIT  ont i halsen och i huvet så tänkte jag då passa på att sova länge och bara gosa i sängen till kl 10/11 eller någonting sånt, men nejnej felefonen ringer men jag orkade inte gå ut för att svara så jag låg kvar i sängen, sen ringer det så klart på min mobil som ligger underkudden på nätterna så då svarade jag, så visade det sig att det va min storesyster Elin som ringde och ville att jag skulle sätta på hennes dator och föra över 100kr på hennes kort så hon kunde gå äta mat med ludvig, så då vart det inge sova länge för nu är jag ju inte trött längre. Och det är så fuskigt att  min syster knappt har några lektioner, hon har sovmorron nästan varie dag och nu idag har hon typ 4timmars håltimme, hon åkte ner till stan så hade hon inte ens lektion, onödigt då hade hon kunnat vara hemma och sovit, men så jag då, jag brjar alltid 08.10 och slutar senast kl 15.30 och typ tidigast 14.10 det är ju  som att jobba heltid på ett jobb och nu går jag i skolan inte jobbar! super fuskigt tycker jag! våran skolaaaa suger!

Aa men nu vart jag hungrig och ska ner och äta frukost! vi ses senare idag pusspuss


HMM, BÖRJAR MAN BLI SJUK?! :(

Så klart så vet inte Frida hur man lägger in bilder på datan från en iphone så bilderna får komma en annan dag

Sen frida drog har jag bara tagit det lugnt tittat lite på datorn druckigt varm chocklad, jag har ont i halsen och huvet så vi får se om det blir någon skola för mej imorron!



Hihi, här ska frida gå hem, i regnet -jippi nu blir man blöööött!

Det blir ganska korta inlägg har jag märkt, men jag vet inte vad jag ska skriva och jag har ju nyss börjat blogga jag ska föröksa skriva lite mera, och om saker som är mer intressant! Aja, jag hittar inga bra bilder jag kan lägga in, tror nog att jag lär börja ta mera kort, men nu är jag as trött och ska väll lägga mej i sägen och titta på film!

Gonatt! puss&kram


TISDAG!

Idag blev jag väckt av mamma halv 7 som vanligt, och tittade ut igenom fönstret och ser att det spöregnar idag va det en sånn hära dag då man bara ville stanna hemma i sägen och sova, och sen sätta sig framför tv och titta på en rolig film med nått varmt att dricka! Jag hade inte alls lust att gå till skolan imorse. Jag hade ingen lust att gå eller cykla till skolan så jag tog bussen ist Jag gick till 3 tror jag, en lång och seg dag idag också, men i morron slutar vi tidigare tror jag. Sen när skolan äntligen slutat så drog jag och frida hem till mej och tittade lite filmer på datan!
Så nu sitter jag här och gör ingenting frida har dragit hem för att äta, hon ska skicka lite bilder till mej senare som jag kanske lägger ut på bloggen, men det är inte dagens bilder.. men skit samma!

men jag ska lägga ut några bilder nu, blir väll sen i helgen, och när jag och frida va och fikade efter att hon äntligen kommit hem från grekland.. gissa om hon är brun eller vad (A) sen någon bild från idag!   




Här sitter frida på syslöjden idag;)






ÄLSKAR ER

Nu har älsklingarna Frida och Johanna gått hem för att äta.
Vi har väl inte gjort så mycket, snackat lite och kollat lite på datan och jag har klippt av alla mina långa naglar bara för att jag hade så många spriktor :O så har jag målat dom såklart men dom växer ju ganska snabbt så snart är dom långa igen och nu sitter jag jag lyssnar på musik och funderar på om jag ska göra min engelska läxa nu så jag slipper göra den sen!
Frida kommer väll tillbaka efter att hon ätit vi får väl se vad vi hittar på!

jag tror nog inte att jag bloggar mera ikväll så vi hörs väll imorron, vi får se om jag orkar slänga ut några bilder också! pusspuss


23 AUGUSTI 2010

Hejsan allihopa! Dagen började med att jag kom 20 minuter försent till skolan även fast jag bor tillräckligt nära, på grund va att jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig för kläder. Men det fick bli ett vanligt linne med kofta. Frida hade lånat min cykel igår kväll när hon skulle hem så hon kom och hämtade mej och vi cyklade så fort vi kunde till skolan, och så klart så lägger frida ner sina smycken i min ficka i koftan sen i en sväng så flyger dom ut och en ring går sönder, så typiskt oss!
Min sista lektion va NO super segt, så slutade man 15.20 ännu segare!

Nu sitter jag hemma och är med underbara frida och johanna ska väll komma förbi en sväng snart.
bloggar kanske mera ikväll! pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0