JESSIKA ANSKOFF ÄR DEN BÄSTA♥

hejsan, orkade inte blogga igår för att jag va på cheers med frida, yasmine och så kom carro ett tag, vi kollade på hockey borta match, brynäs mot aik, och brynäs vann. men tisdag idag som sagt och jessika följde med mej hem idag.
vi sitter vid datorerna och tittar runt på lite bloggar och sånt 

ska väll ta och plugga lite SO snart har ju prov på fredag -.- 

En sak till, min älskling jessika åker till Egypten imorron kommer sakna dej som fan hjärtat.. men du får ha det så super kul och så ses vi ju så klart när du kommer hem.  Jag älskar dej Jessika Anskoff♥
titta in hennes blogg   www.jeessikaanskoff.blogg.se

puss&kram ha det bra



Världens bästa unge♥

MIN FINA RESA TILL ESKILSTUNA

Halllå allihopa, nu är man hemma från eskilstuna, har inte gjort så mycket, va nere på stan en sväng och fick med mej ett par leggings från gina tricot. Syrran fick med sig en tröja, bild kommer. 
Så idag har jag bara suttit i bilden, och nu blir det bara mys, och webba med frida ikväll!! ♥



200 kr


250kr





köpte korv och annat gott på sala. kommit halvvägs. 



sen tittade jag på film sista biten.  P.S I LOVE YOU.





framme i mormors lägenhet



raktfram är stan.



lördag morron dags att ta ett bubbelbad, innan kusinerna kommer på fika.







så kom kusinerna vid halv 4 ungefär..
fick en massa gosaker av min morbror, som jobbar med att dela ut marrabo chocklad till affärerna. chips och annat.





sen va det redan söndag och de va dags att åka hem 






alltid bra med filt och kuddar med när man åker bil långt.



så va man hemma..  vi hörs senare ikväll KRAAAAM

P.S I LOVE YOU

Hejsan, kom fram till eskilstuna vid 8 tiden ungefär. Och jag och syrran va jätte trötta så vi gick och la oss i sängen och kollade på film. Men jag somnade innan vi ens hade kommit till halva filmen så vi ser klart den idag.
mamma och mormor åkte och träffar morfar och då passar pappa på att gå ner till stan och jag passar på att ta ett vamt bubbelbad, sen går jag och elin ner till stan och kollar lite.

ha det bra.  nå får 2 bilder nu, resten får ni när jag kommit hem, jag var så klanting att jag glömmde ta med sladden som man föröver bilder till datan.

Puss och kram. ha en bra lördag.





sitter i bilden och ska titta på film,   P.S I LOVE YOU  skit bra film


ESKILSTUNA NU DÅ ....

Jaa, då har man kommit hem från skolan för ett tag sedan, och sista timmen hade vi HK, gjorde soppa och smulpaj.

Då är det bara att packa väskorna och åka då.. drar till mormor över helgen och tydligen hade inte kusinerna tid att träffas,  men som sagt det förvånar mej inte ....   aya önska man kunde stanna hemma.. men nu blir det bilmys med film och annat.  

Hörs på mobilen om de är något..  jag lämnar inte ut nummer på bloggen men till er som känner mej. 

Vi hörs när jag kommer fram annars, puss och kram! ♥ hoppas ni får en bra helg..

p.s satte upp min julstjärna idag 


Bild sen i helgen  (A)  jag och jennifer... 

www.jenniferlinderstam.blogg.se     

jennifers nya blogg!!

TORSDAG 25/11

Hejsan. torsdag imorron vilket betyder att det är fredag, och imorron åker jag och familjen till Eskilstuna till mormor och kusiner, åker säkert och träffar på morfar om han nu minns oss, som sagt så bor han på ett sånt där gammelhem. 
Idag har jag varit i skolan och sen efter det drog jag jennifer upp till yasmine för att vänta tills halv 5, då åkte vi ner på stan och köpte lite kläder. Jag fick med mej 2 tröjor. Och sen va det meningen att jag och jessika skulle dansat, men vi orkade inte och jag hade helt plötsligt ONT i magen -.-  aya hemma nu iaf, myser och lyssnar på musik. 

Kram ♥



??

vad är problemet? och varför beter du dej som du gör?  så otroligt irriterande.. stämningen är ju inte den bästa, du super intresserad av att snacka? NEJ!! 

jag säger bara helvette!! helvette!! helvette!!

JESSIKA ANSKOFF

Hello, onsdag idag, vilket inne bär en kort dag i skolan, hade "möte" med eva halv 9 på morron medans resten hade HK och NO-labb. Gick väl bra. Sen gick jag skolan ut och sen tog jag och jessika bussen hem till mej, och nu myser vi med musik och tända ljus.









KÄRLEKEN GÖR ONT!! SÅ JÄVLA ONT!! BARA SVIDER OCH SVIKER!!


MORGON FRISYREN -.- !! OCH EN PLATTÅNG SOM BRÅKAR!! = INTE BRA.

Hejsan, tisdag idag som sagt. och min dag började inte alls bra. jag duschade igår kväll och undernatten blir håret riktigt cp.. och så vaknar men och ser att håret står åt alla håll, och aa allt man kunde göra åt denna morgonfrisyr va att PLATTA håret...   men vad händer inte då? Joo precis efter att man plattat halva undesidan av håret så går plattången av..  sprang runt i huset för att leta efter min gamla, men som tydligen sprungit iväg någon annan stans.. vart på SÅÅ dåligt humör och struntade i om jag kom försen eller inte till skolan..
Så 16 över halv sprang man till skolan, i världens blåsigaste väder och kom precis i tid till Eva. skulle göra nå tester och sånt, och det fungerade bra, hon va jätte trevlig och snäll.. sånna människor gillar man.

Min plattång va redan sönder och va inte riktigt som den skulle, men inte hade jag räknat med att den skulle gå av? iallafall inte idag när jag som mäst behövde den..  men jag lyckades få ihop håret någorlunda i en hästsvans även fast den spreta lite åt alla håll så fick den duga..

här kommer bild på min...underbara..plattång!!!





försökte få tillbaka den på plats, men det gick verkligen inte..















jag och jennifer tog bussen hem till mej, för att det verkligen inte gick att gå.. blåse fan iväg, ställde mej på en plats med is, och kände hur jag åkte med vinden.. rätt coolt.

kraaam

JAA, VAD SKA MAN SÄGA?

Jaa, då har man varit med jennifer idag, och vi har bara myst och tagit det lugnt, vi har även gjort lite vättigt idag. vi gjorde HK läxan också, och imorron ska jga bara fixa klart det sista på min NO-SVENSKA uppgift.

och nu bär det av mot duschen och sen lägger jag mej i sägen med musik och spel på mobilen så att jag kan sova.
ha det bra alla ♥

KRAM.

♥( jag älskar er fortfarande, och jag vet att ni vet det)

JENNIFER LINDERSTAM!

Hejsan, måndag idag då. Jag va osäker på om jag skulle gå eller inte, men fick inte en bra anledning att stanna hemma, så jag tvingade mej upp ur sängen och tvingade mej tillskolan, kände vid varie steg att jag bara ville vända mej om och gå hem igen.. men det lär ju inte bli bätter, men jag fick en bra dag iaf, bättre en vad jag hade trott och mitt liv kommer att fixa sig, (vissa av er som läser min blogg vet vad det handlar om)

vad jag en har gjort dej så har du inte rätt att göra dom du gör, eller som du gjort. och jag hoppas att du lägger ner nu, och slutar lägga ner engeri på mej, så onödigt. hoppas att du går vidare och lever ditt underbara liv som tydligen är det bästa.

sitter här med jennifer och myser med musik och fixar en blogg till henne ♥

älskar dej gumman!








fett sliten, men bara för att lägga ut bilder så aa:D


AMOR VINCIT OMNIA


Jaa du ****** då va vi där igen..asså palla..jag förstår inte..varför gör du såhär?..






ATT VISA KÄRLEK OCH VÄNSKAP VAD ALLT JAG BAD OM!

Jag älskar er, och tack för allt stöttande jag fått från er tjejer. Det betydde så otroligt mycket för mej.
Ni har tagit upp hela mitt hjärta ni två, och DU, du vann.. du vann över alla dom hjärtat.
Orden till er säger allt, allt jag sagt till er, och vad jag sagt till dom om er stämmer in så otroligt. Ni inser vad man gör för sina bästa kompisar. Dom försvann och ni tog upp en större del.

Jag älskar er Jessika Anskoff och Jennifer Linderstam.




THE GRINCHEN

jaa fredag idag då. vaknade och kände att jag bara ville stanna kvar i sängen, på något sätt kändes det som om det var torsdag idag.
Jag fick iaf någonting att göra idag, åkte först hem och satte mej i köket med syrrans data, webbade med jennifer, sen så bestämde vi att hon sover hos mej inatt och att vi käkar på killerian och sen tar bussen hem till mej och sätter hos i myshörnan ( tvrummet) och tittar på grinchen,  älskar den filmen, så mysig och underbar. HÖHÖ!

aya drar mej till soffan nu med bordet fullt med massa snask och julmust och syrrans data..

nu får lite bilder och sånt lite senare   KRAM ♥




NÅ FEL?

En sak till, klara och några från skolan sa att det va nå fel med min blogg, är det några flera som ser att min header typ inte är som den ska?

är det någonting? isf kommentera det.

puss och kram

HUR MYCKET SKA MAN GRINA?

Hejsan, idag vanlig skola sen hem med jennifer och sen kom jessika, pluggade och snackade lite och sen drog jag och jessika till stan, vi skulle ha dansat, men jag har ju haft ont i huvudet hela veckan och tagit massa tabletter och skit så sket vi i det och gick och fikade på ett fik. Och nu är jag hemma igen.

Som sagt den dära boken jag läser. POJKEN SOM KALLADES DET.
det finns 2 till böcker,  POJKEN SOM INTE FANNS och POJKEN SOM ÖVERLEVDE.
som sagt kunde jag inte släppa boken ur händerna idag, med min mp3 i öronen med en musik som jag älskar att lyssna på till den hära boken, och så satt jag på rasterna och vissa lektioner och bara läste och läste,  och jag kunde verkligen inte hindra mina tårar, utan satt och grinade varie rast, så hemsk så otroligt hemsk.

JAG KAN INTE SLUTA SÄGA DET, NI SOM INTE LÄST BOKEN.  (LÄS DEN)

aja nu ska jag fortsätta läsa, ha det toppen alla!  KRAM






OSOCIALA ALLA ÄR IDAG

nu sitter man och snackar med frida på msn bara myser och tar det lugnt, men frida är osocial... tummen ner!

själv är man uttråkad som fan, och har ont i huvet, ovanligt? neee ont i huvv varie dag, känns som om jag har 40 grades feber varie kväll, men på morron är man pigg och frisk, hur går det till? 




POJKEN SOM KALLADES DET, NI MÅSTE LÄSA BOKEN! BLÄDDRA NER

Hejsan, vanlig skola idag, första timmen va det hemkunskap och vi gjorde rulltårta, och så har vi ju så klart agnes åhed här som inte äter frukt eller bär, inte heller grönsaker, så jag vägrade ha hallon/hallonsylt i så jag och frida gjorde en vanlig rulltårta med kladdkakssmet i, smakade ungefär som ballerina, va väll okej men inte världens godaste..  det gillar jag med hemkunskapen, att jag är en sån person som inte äter så mycket, så offtast gör vi om resepterna och gör lite som vi själva vill, hehe.  BUSIGA

aya sen har jag haft utväklingssamtal idag gick väll ganska bra.

KRAM







MINI PIZZOR TILL MELLIS/LUNCH IDAG     verkligen AS små







VG på denna ask som jag gjort på slöjden.




Okej POJKEN SOM KALLADES DET.
jennifer linderstam började berätta om den här boken till mej, och när jag fick höra vad allt handlade om så ville jag själv läsa den, jennifer hade en extra bok,  så nu har jag lånat boken och har precis börjat läsa den.

den är så hemsk så otroligt hemsk, jag kan lova er jag började grina på lektionen idag, fast inte så mycket har inte kommit in i den riktigt,  men det blir värre, och jag kan bara tippsa er alla,  JAA LÄS BOKEN, SNÄLLA LÄS BOKEN.   

handlar om en pojke som bor med sin mamma pappa och bröder, hans liv upp till 3-4 år är underbart men sen förändras allt hans mamma börjar dricka och betesig konstigt, och hon misshandlar den lilla pojken på alla möjliga sätt, sånna sätt som man aldrig kan tror att någon kan göra.
bröderna till pojken får det bättre, dom får sova i egna sägar medans killen som kallas DET får sova på det kalla golvet under köksbordet med tidnings som täcke.. 

jag är en person som grinar till filmer till böker till allt, så denna bok kan jag lova er kommer inte kunna hålla tårarna i styr!    jag lyssnar också på en musik samtidigt som jag läser:  THE JONES GANG ANGEL / ANY DAY NOW.. 

DET ENDA TIPPS JAG KAN GE ER  LÄS BOKEN! ( EN SANN HISTORIA, DET ÄR POJKEN SJÄLV SOM SKRIVIGT DEN)
Han överlevde trotts allaslag alla plågsamma saker hans mamma gjorde medans stakars pappan försökte hjälpa pojken,  men jag tycker pappan är en idiot ändå! han kan bestämma och säga till men han gör det inte utan ser på.

FRIDA JAG ÄLSKAR DEJ DE VET DU VA?

Hejsan, idag va det skola sim vanligt, sen gick jag och frida hem till mej satte oss och plugga och hade mys!

Älskar dej gumman ♥



imorse















så där ja hörs senare.. KRAM

JÄVLA CAMERASLADD!!
ja som sagt så skulle jag lägga in lite mera bilder, men så klart så hittar inte lilla jag min camerasladd :/ så kan tyvär inte lägga in nå mera bilder idag..

som ni ser har jag bytt header, ska väll ha den ett tag så byter jag senare igen.
kände att det va dags att byta nu, även fast den kanske inte vart världens bästa så duger den

Ha det bra PUSS&KRAM

JAA EN DAG!!

Hehe, jag och frida har inte haft så mycket att göra så va satte oss i sängen framför webben.
Lite bilder här dålå



















ps. kommer lite mera senare nu ska jag ner till mamma som inte fattar ett piss av alla mina tusen papper jag fick hem från skolna idag :)  när jag äntligen börjar få lite koll..



SVAR PÅ KOMENTAR:

Sara om UTOMLANS:
Ja gud vad roligt det kommer bli nästa år!! :D
haha, undrar hur det blir med våra kompisar där nere ;) <3
IP: 81.231.129.91

svar: hehe, jadu sara. Ska bli så otroligt skönt att åka iväg..  Men jag antar att vi inte träffar "våra kompisar"..  elin och elin vill ju inte träffa dom typ,  men vi får prata om det sen.
skulle vara kul att träffa dom igen iaf.. vi som lovade att komma ner iår :) <3

MÅNDAG

Hallå alla söta.
Idag äre måndag igen, vilket jag inte gillar. Men iaf så fick jag reda på mitt resultat på matteprovet, hmm fick G rätt nöjd en då.

aja, jag åkte ner på stan och köpte det dära svarta spetsnattlinnet idag som jag la ut bild på innan, men tog ju bort dom, finns ju ingen anledning att lägga ut sånna bilder på bloggen.

Frida följde med mej hem, men drog för en stund sedan hon skulle på ett sånt dära möte på skolan. hon kommer kanske hit igen sen

kommer bilder sen tror jag, har inga just nu

UTOMLANS

hejsan, igår bloggade jag ingenting, varför jag inte gjorde det vet jag inte, igår va mamma och pappa borta på fest iaf, så jag och syrran hade huset för oss själva. Så jävla skönt de.

idag har jag färgat håret, och varit med frida en stund sen bara suttit vid datan och nördat mej





hehe skola imorron då.. känns trök, men snart är det ju  jullov,  och då kommer julafton och nyår, ska bli så mysigt. det blir inge utomlands i år, utan min familj och en till familj åker till thailand i 3 veckor eller mera, nästa jul, det är bestämt och allt, ska bli så otroligt roligt.
jag var ju i thailand 6-an i 3 veckor över julen och nyår, med en familj så det blir samma familj nu.

men i år firas det med snö julgran m.m nästa år med sol god mat shopping och annat!

KRAM











lite bilder sen thailand i 6-an

FREDAG

Hejsan idag är det fredag, vet inte vad jag ska hitta på idag faktist, alla verkar ha någonting oh göra, fick G på mitt omprov i engelska iaf, känns skönt, och idag gjorde jag omprov imatte, får reda på resultatet på tisdag.

fick reda på mitt betyg på min deckar novell fick VG och fick också VG i en annan svenska uppgift om prinsessan.
känner mej ganska nöjd (A)

nog pratat om det, vi hörs seanre ska vänta in resten av familjen och se vad som händer efter det.

KRAM












INGET HINDRAR MEJ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jaa jag vet inte vad jag ska säga...
är så jävla glad, och vet inte vad jag ska ta mej till!!

att det helt plötsligt, när jag som minst anars det, då du dyker upp... ååh så jävla glad pirrar i hela kroppen!!

har gjort mycket dumt i mitt liv, men nu tillbaka till det underbara ♥♥♥

jag lovar er, så jävla glad jag är nu, tillbaka till det goda, och slut på alla sura miner.
bästa dagen på länge kan jag säga!!

åh helvette va bra, så jävla bra!!
älskar det hära, bara älskar det (L)


kunde inte bestämma mej... men så glad är jag (L)(L)(L)

JESSIKA ANSKOFF ♥

jaa, hallåhallå!
Orkade inte blogga igår, va för trött för det, och kände bara för att slänga mig in i duschen och sen i sköna sängen.
Jag va som sagt med jessika igår, gjorde inte så mycket, men va ett tag sen vi träffades förutom i skolan, så vi tralla hem till mej och tände hela rummet fullt med ljus och hade mys..
Idag va jag också med jessika en stund, och det blir jessika imorron också, vi ska liksom på dans♥

Känns ganska skönt att snön kommit ändå, hellre vitt och mysigt, en grått och tråkigt, dock att jag gillar att åka skidor (A) och älskar julen. Får väll se om det blir sälen med jessika, jag måste ju bara med, är ju som en tradition, följde med i 6-an och 7-an och nu går man ju i 8-an!

här kommr bilder från igår och idag, även skolfotto













hemkunskap











I 7-AN                                         I 8-AN               ....................




inte världens bästa,  och super dålig kamera på mobilen -.-

aja ha det så bra KRAAAM













TRÅKIGT INLÄGG.. JA VET :/

hejsan sötnosar
buurr va jobbigt det var att gå upp imorse, trotts att jag har vid 30-40 grader i mitt rum är det iskallt när jag sticker ut fötterna ur täcket..  men kom upp tillslut, hade ingen aning om vad jag skulle ha på mej, så tog någonting enkelt och mysigt..   hade super svårt att somna igår, men somnade till slut vid 1-2 tror jag -.-

Idag kom skolkorten från skolan, äntligen säger jag bara, va nästan sten säker på att dom skulle komma idag.. men jag är jag alldeles för trött för att lägga ut bilder osv,  ska fixa in skolkorten på datan imorron, så får ni se mitt kort och mitt jessikas yassies och fridas kompiskort ♥


Ha det bra  Kram på er!

AAAAAJJJHH

hejsan alla♥

sitter och skriver engelska, för har omprov -.- och så helt plötsligt får jag världens kramper i magen, och mår illa?
helt sjukt, så idag blir nog bara ligga inne och ta det lugnt..

faaan va ont det gör :'(

hoppas ni andra får en bra dag   PUSS&KRAM

PUUUHHH

Såå, nu är man äntligen klar, puhh va jobbigt det var.  Plus att jag har en text till... men den får göras imorron, har absolut ingen ork till det nu ♥

väldigt nöjd är jag iallafall, trotts att det inte syns så bra på bilderna, så ser det bättre ut in real







så där ungefär










och så där ser texten ut i allrummet, plus att vi fick upp drapperiet också, eh ja det är ju snyggare en vad det ser ut att vara, men men..    men jag kan ju säga att det har blivigt en bätter stämning, och mycket mysigare också♥

den nya tv bänken har nySS kommit upp, finns ingen blid på det en, men det spelar ingen roll.

ha en super bra lördag  PUSS OCH KRAM ♥

BE CAREFUL

hejsan alla, idag har jag inte gjort någonting, varit på IKEA och köpt en tv bänk bara, och sen köpt färg till texten på väggen.

här kommer bild



har kommit så där långt, och nu ska jag fortsätta, ni får bild sen när allt är klart

PUSS!

ÄNTLIGEN

Nu har jag precis blivigt klar, har skrivit text i allrummet med silver och även mitt rum med bara en markerning, köper färg imorron tror jag.
jag har inte tid att lägga ut bilder nu, ni får dom imorron eller senare ikväll.

KRAM

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!....................................................................

Jävla äckel!!!!!!!!
du rör inte *****, fattar inte hur du kunde **** ***** på *******, och hur *** kunde ********* ***!!!

så jävla arg!


och vad är det för ******** man ***? som ****** om fan ****..
som inte **** vågar säga ********, utan tror att det blir bätter av att ***** *** *** !!!!!!!




vad är det för jävla värld man lever i?  helt jävla cp allt ihopa!


CHEERS/BRYNÄS KVÄLLEN!

Hejsan alla ♥
Jaa ni igår hade jag en toppen dag faktist, vid 5-6 tog jag johanna och frida bussen till stan som alla vet, först gick vi till o'learys men där satt vi inte så länge, utan fick inte vara där.. så vi gick upp till cheers och satte oss där ist.
Idag har jag inte gjort så mycket mer en att bara myst, och nu ska jag fortsätta mysa ♥













film duk






arga tjejor!! när modo vann !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va en mysig kväll tsm med er (L) <3 älskar er




HAN ÄR SÅÅÅ FIN !!

Hejsan igen, jag lägger ut bilder i morron ist för jag är för trött för att göra det nu.
modo vann iallafall, jävla skiiittt!!  aja brynäs tar hem nästa!

gonatt PUSS&KRAM

MOBILBLOGG

Hejsan, inatt skov Frida och Johanna hos mej, gjorde inte så mycket men Aja, iaf så sitter jag johanna och Frida på cheers och tittar på hockey. Brynäs mot Modo och Brynäs leder med 3-0 . Så jävla skönt. Här sitter vi och roar oss med lite godis och läsk och med alla goa gubbar Hahah nääråh men här skriks det när bästa Brynäs gör mål. Kanske blir jag också en Brynäs älskare precis som Frida och Johanna, nu ska jag fortsätta titta ha det så bra vi hörs när jag kommer hem. KRAM

RSS 2.0